Skip directly to content

 

Què és?

Gescola és un sistema de gestió per a centres educatius totalment online, flexible i adequat per a qualsevol centre docent.

S’adapta a les necessitats individuals de cada entitat, i la seva constant evolució implica que s'introdueixin millores periòdicament per tal de dotar al sistema de les infraestructures bàsiques i específiques de desenvolupament de la gestió, sotmeses tant sovint a canvis freqüents.

 

Descarregar fulletó informatiu

 

Quins avantatges ofereix?

 Flexibilitat

El centre necessita una funcionalitat extra? Nosaltres l'implemtem sense cap cost addicional.

 Corregir conductes abans que sigui massa tard

El seguiment de l'alumne i la comunicació directa entre la família i el centre permet corregir conductes de l'alumne al moment i millorar així el seu rendiment.

 Informació a l'instant en qualsevol moment des de qualsevol lloc

En tot moment podreu accedir a la informació del centre des de qualsevol ordinador, tauleta tàctil o dispositiu mòbil. La informació és única, no hi ha duplicats i està sempre accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet.

 Facilitat d'ús

Gescola està desenvolupat per experts en usabilitat i això es tradueix en una facilitat d'ús sorprenent.

 Inici transparent

No s'ha d'instal·lar res i a més deixem tot el sistema configurat perquè es pugui treballar des del primer moment.

 Integració completa amb la plataforma Moodle

La plataforma Gescola es sincronitza completament amb Moodle: s'integra visualment, es creen els usuaris, cursos i es matricula automàticament cada alumne al seu curs corresponent.

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte, suggeriment, comentari o si vols que et mostrem el sistema Gescola personalment, t'agrairíem que et posessis en contacte amb nosaltres.